• GLOBAL-LINE
    Távfelügyelet

Hatvan és környékének egyedüli komplett Megoldás szállítója. Internet + TV + Telefon + Biztonság + Hardware + Software + WIFI

Global-Line professzionális megoldások mindenkinek.

A távfelügyeleti szolgáltatásokat két fő csoportba soroljuk


1. Értesítéses szolgáltatás
2. Kivonuló járőrszolgálat


1. Értesítéses szolgáltatás :
- Ezen szolgáltatás választása esetén a riasztórendszerről beérkező intézkedésköteles jelzések esetén diszpécsereink a megadott maximum 4 db telefonszámot értesítik. Amennyiben azelső értesítendő személyt elértük és jelszóval azonosítottuk tájékoztatjuk a beérkező jelzésről. Intézkedés köteles jelzések a betörés jelzés, panic jelzés, orvosi segélykérés, tűz jelzés, szabotázs jelzés, áramkimaradás, akkumulátorhiba, rendszerhiba, elmaradt nyitás vagy zárás.
Amennyiben nem érik eldiszpécsereink az első értesítendő személyt abban az esetben hívják a következőt ameddig valamelyik értesítendő személyt elérik. Amennyiben nem érnek el diszpécsereink senkit sms-ben tájékoztatjuk a személyeket.

2. Kivonuló járőrszolgálat :
- Ezen szolgáltatás választása esetén a riasztórendszerről beérkező intézkedésköteles jelzések esetén diszpécsereink elindítják a kivonuló járőrünket és a megadott maximum 4 db telefonszámot értesítik. Amennyiben azelső értesítendő személyt elértük és jelszóval azonosítottuk tájékoztatjuk a beérkező jelzésről. Intézkedés köteles jelzések a betörés jelzés, panic jelzés, orvosi segélykérés, tűz jelzés, szabotázs jelzés, áramkimaradás, akkumulátorhiba, rendszerhiba, elmaradt nyitás vagy zárás.
Amennyiben nem érik eldiszpécsereink az első értesítendő személyt abban az esetben hívják a következőt ameddig valamelyik értesítendő személyt elérik. Amennyiben nem érnek el diszpécsereink senkit sms-ben tájékoztatjuk a személyeket. Téves riasztásjelzés esetén lehetősége van az ügyfélnek a járőr lemondására a riasztástól számított 2 percen belül. Amennyiben ez megtörtént a kivonulás nem számít téves indokolatlan kivonulásnak.

microsoft office365

Átjelzés fajtái szerint


1. Vezetékes telefonos átjelzés
2. GPRS vagy GSM átjelzés

1. Vezetékes telefonos átjelzés:
Amennyiben a védendő lakás rendelkezik analóg vezetékes telefonnal lehetőség van a riasztórendszer jelzéseit azon keresztül bejeleztetni a távfelügyeletünkre. Ennek előnye hogy olcsóbb a haví szolgáltatás díja, hátránya hogy jelentkezik az ügyfél telefonszámláján plussz költség illetve nem olyan biztonságos az átjelzés mert kintről szabotálható a vezetékes telefonvonal. A riasztórendszer és a távfelügyeleti központunk között ez az átvitel a kapcsolatot naponta 1 alkalommal teszteli.

2. GPRS átjelzés:
A GPRS szolgáltatásnál az átjelző eszközt és a benne lévő sim kártyát mi biztosítjuk ügyfeleink részére. Ezáltal nincs semmilyen plusz költsége a kommunikációnak tehát nincs plusz telefonköltsége az ügyfélnek. Az ingatlanon belül helyezkedik el a riasztóközpont szabotázsvédett dobozában ezáltal az ingatlanon kívülről nem szabotálható mint a telefonvonal. A riasztórendszer és a távfelügyeleti központunk között ez az átvitel a kapcsolatot percenként teszteli ezáltal nagy biztonsági szintet nyújt.
A távfelügyeleti járőrszolgálat elhelyezkedése minden esetben az aktuális közlekedési, meteorológiai és bűnügyi szempontok szerint történik, úgy, hogy a szerződésben vállalt - maximum 15 perces - kiérkezési időn belül történjen az intézkedés. A kiérkezési idő a gyakorlatban 2-8 percet jelent. A kivonuló járőr hegyvidéki területen terepjárókkal, a városi részeken mozgékony motoros járőrökkel egészülnek ki, a hatékony intézkedés érdekében. A járőrszolgálatok emberei több éves gyakorlattal rendelkező, speciálisan távfelügyeletre kiképzett biztonsági járőrök.


Komplett megoldások mindenkinek ...

1500 lakossági felhasználó, 70 üzleti ügyfél, több mint 15 éves tapasztalat.