• GLOBAL-LINE
    MICROSOFT megoldások

Hatvan és környékének egyedüli komplett Megoldás szállítója. Internet + TV + Telefon + Biztonság + Hardware + Software + WIFI

Global-Line professzionális megoldások mindenkinek.microsoft office365

Vegyen prémium szolgáltatást 50G tárhellyel és regisztráljuk hozzá saját domainjét akár .email végződéssel. (üzleti ügyfeleinek ingyen)

Microsoft megoldások


Microsoft a felhőben :

Biztosítson korábban nem látott mértékű rugalmasságot és költséghatékonyságot vállalata informatikai fejlesztései, vagy meglévő IT rendszeri üzemeltetése kapcsán a Microsoft felhő-szolgáltatásai segítségével.

A felhő előnyei :

- Alacsony kezdő költségek és igény szerinti üzembe helyezés (a túlkínálat csökkentése)
- Használattól függő fizetés – „pay-per-use” (elszámolás a ténylegesen igénybe vett szolgáltatások alapján)
- Optimalizált kihasználtság a méretgazdaságosság következtében (jobb árak és kedvezőbb környezeti hatások az informatika területén)
- Az informatikai kapacitás dinamikusan (és igény esetén automatikusan) kiosztható (a méretezhetőség rugalmasságot biztosít).
- Az igény szerinti szolgáltatások fokozott ellenőrzési lehetőségeket biztosítanak a felhasználók számára (önkiszolgálási modell).
- Az infrastruktúrával kapcsolatos feladatok csökkenése teret biztosít az innováció számára (összpontosítás az alapvető üzleti tevékenységekre).


Microsoft Office 365


Ismerős Microsoft Office együttműködési és irodai eszközök, felhőalapú szolgáltatások formájában.
Mindenki együttműködhet, hiszen bárhonnan, bármikor elérheti a felhőben tárolt e-mailjeit, naptárjait,megoszthat fájlokat munkatársaival, létrehozhat saját céges webhelyeket, valamint használhatja az egyik legkorszerűbb Internetes kommunikációs csomagot úgy, hogy mindezekre 99,9%-os rendelkezésre állást biztosít a Microsoft.
Így nagyvállalati környezetet használhat, hogy a munkáját biztos informatikai háttérrel végezhesse, mindezt kedvező, havidíjas előfizetéssel.
Akár kisvállalkozás vagy multinacionális nagyvállalat, az Office 365 a szervezete egyedi igényeihez illeszkedő megoldásokat biztosít, beleértve a következőket:

  • Office Professional Plus
  • Exchange Online
  • SharePoint Online
  • Lync Online
  • Office Web Apps


Microsoft kommunikáció


Microsoft Lync
A Microsoft Lync egy valóban egyesített kommunikációs ügyfélprogram, mellyel csevegés, értekezletek és hanghívások is bonyolíthatók. Az ismerős felhasználói felülettel rendelkező Lync olyan kommunikációs eszközöket foglal magában, amelyek pontosan úgy működnek, ahogy a felhasználó megszokta.

Microsoft SharePoint Server
Lehetőséget ad webhelyek létrehozására, ahol a munkatársak megoszthatják egymással és másokkal az információkat, teljes körű dokumentumkezelést biztosít, lehetővé teszi a jelentések közzétételét a tájékozott döntéshozás érdekében, illetve a hatékonyabb együttműködést a vállalat sikere érdekében.
Microsoft Exchange Server
Költséghatékony és rugalmas kommunikációs megoldás középvállalkozások számára, új, integrált üzenetarchiválási, költségcsökkentő és felhasználóbarát szolgáltatásokkal. Az egységesített kommunikáció segítségével növelheti vállalkozása mobilitását, ami iránt egyre fokozottabb igény mutatkozik.


Komplett megoldások mindenkinek ...

1500 lakossági felhasználó, 70 üzleti ügyfél, több mint 15 éves tapasztalat.