• GLOBAL-LINE
    Paxton beléptető rendszerek

Hatvan és környékének egyedüli komplett Megoldás szállítója. Internet + TV + Telefon + Biztonság + Hardware + Software + WIFI

Global-Line professzionális megoldások mindenkinek.microsoft office365

Paxton megoldások


Autonóm (standalone) beléptető rendszer :

A rendszer ezen típusa egy vagy több független belépési pont kontrolálására használható egy épületnél. A belépés numerikus kód vagy PIN használatával, illetve proximity vagy mágnescsíkos token használatával valósul meg, attól függően, hogy milyen típusú olvasó kerül felszerelésre.
Ezeket a rendszereket minden ajtónál fel kell programozni. Ha egy tokent le kell tiltani, akkor ezt a műveletet is minden ajtónál el kell végezni.
Az autonóm rendszerek kiválóan használhatók kisebb területeken és viszonylag kisebb számú felhasználóval.
A token menedzsment egyszerű és a rendszert nagyon könnyű bővíteni, ha szükség van rá.

paxton

PC alapú rendszerek :

Az úgy nevezett "PC alapú" vagy "hálózat alapú" beléptető rendszerekkel számtalan ajtót kontrolálhatunk. A belépések numerikus kód, vagy PIN begépelésével és/vagy proximity vagy mágnescsíkos token használatával, esetleg "Hands Free" token "birtoklásával" történik, attól függően, hogy milyen típusú olvasót telepítünk. A PC alapú beléptető rendszer központi kontrolt tesz lehetővé a hálózaton kereszül.
Ez azt jelenti, hogy a parancsokat, beállításokat, jogosultságokat a PC-n adjuk meg a beléptető szoftver segítségével, ami azokat elküldi minden egyes ajtónak. Ha szükséges, tokent egy pillanat alatt letilthatunk az összes ajtóról. További előnye a hálózat alapú rendszereknek, hogy rugalmas kontrolt kínál, lehetővé téve, hogy különböző jogosultságokat adjunk egyéneknek vagy a különböző csoportokhoz tartozó felhasználóknak.
A rendszer riportokat/jelentéseket készít, hogy lássák, hogy ki hova és mikor ment be. Sok rendszer kínál azt a lehetőséget is, hogy tovább épületeket kontrolálhassunk a meglevő LAN/WAN hálózaton keresztül. PC alapú rendszereket egyre inkább használnak arra is, hogy más alkalmazásokat kontroláljunk, vezéreljenek, pl. risztórendszer, tűzjelzőrendszer, lift, világítás... stbKomplett megoldások mindenkinek ...

1500 lakossági felhasználó, 70 üzleti ügyfél, több mint 15 éves tapasztalat.